X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Pui de hipopotam din SUA, martor-surpriză la o cerere în căsătorie (FOTO)

26 oct. 2017,, 04:30   Externe
3713 0

Adorabilul pui de hipopotam Fiona, vedeta de la Zoo Cincinnati, Statele Unite, a eclipsat un cuplu într-o fotografie realizată cu ocazia logodnei celor doi la grădina zoologică din Ohio, informează The Telegraph.

Nick Kelble și iubita sa Hayley Roll o vizitează în mod regulat pe Fiona și au fost încîntați că animalul lor preferat a fost martor la eveniment. "Suntem atît de fericiți că Fiona a putut fi acolo cu ocazia zilei noastre speciale", a scris fericita viitoare mireasă într-un mesaj publicat pe Instagram.

"Ne-am dus la grădina zoologică pentru aniversarea noastră de un an, iar Fiona era la geam", a adăugat ea pentru Daily Buzz. "Împreună cu iubitul meu, Nick, așteptam la rînd ca să facem fotografia cu Fiona, iar eu am dat telefonul mobil cuiva ca să ne fază poza, iar cînd m-am întors Nick era în genunchi pentru a mă cere în căsătorie", a explicat Hayley Roll.

Fiona a devenit primul hipopotam de Nil născut la Grădina Zoologică din Cincinnati în ultimii 75 de ani. Ea a venit pe lume în luna ianuarie și s-a luptat să supraviețuiască după ce mama ei a născut-o cu șase săptămîni înainte de termen.


Reprezentanții grădinii zoologice au declarat că Fiona este un "hipopotam micuț, cu o personalitate mare". "Pe măsură ce Fiona continuă să crească, încep să iasă la suprafață multe fațete ale personalității ei complexe!", au adăugat aceștia la începutul anului.

Începînd din ianuarie, americanii a fost cuprinși de o afecțiune specială față de acest mamifer ușor greoi, ai cărui primi pași s-au transformat, în spațiul online, într-un foileton cu multe răsturnări de situație.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?