X 
Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4055

Trump i-a propus lui Tillerson să facă un test de IQ

10 oct. 2017,, 21:00   Externe
2668 0

Președintele american Donald Trump a reacționat la zvonurile că secretarul de stat Rex Tillerson l-a numit „imbecil”.

Într-un interviu acordat revistei Forbes, președintele american l-a provocat pe acesta la un test de IQ, „dacă într-adevăr a spus asta”, relatează Fox News.

În urmă cu doar cîteva zile, în presă au apărut informații despre relația tensionată dintre Rex Tillerson și Donald Trump. Secretarul american de stat l-ar fi numit pe liderul de la Casa Albă drept „imbecil”.

Mai mult, au apărut zvonuri că acesta s-ar fi gândit la o demisie. Ulterior, Rex Tillerson a avut o conferință de presă, în cadrul căreia și-a reafirmat angajamentul față de președintele american, dezmințind zvonurile privind o posibilă demisie.


Acum, Donald Trump a comentat acest subiect, într-un interviu acordat revistei Forbes. Referitor la faptul că șeful diplomației l-ar fi numit „imbecil”, președintele american a afirmat că el nu crede că știrea este adevărată.

„Dar dacă a făcut asta, cred că va trebui să comparăm teste de IQ. Iar eu pot să spun cine o să cîștige”, a declarat Donald Trump. Totodată, Donald Trump a negat că are o relație tensionată cu șeful diplomației americane, afirmând însă că și-ar fi dorit ca acesta să fie „mai dur”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?