Un președinte, în vîrstă de 69 de ani, va deveni din nou tată

Un președinte, în vîrstă de 69 de ani, va deveni din nou tată

Sauli Niinisto, președintele Finlandei, în vîrstă de 69 de ani, va deveni din nou tată, potrivit unui anunț făcut de Departamentul de comunicare din cadrul Președinției finlandeze, informează DPA.

 

Bebelușul urmează să se nască în februarie 2018. Cea de-a doua soție a președintelui finlandez, Jenni Haukio, are 40 de ani.

Cei doi s-au căsătorit în 2009, cu trei ani înainte ca Sauli Niinisto să fie ales în funcția de președinte. Prima lui soție a murit într-un accident de automobil în 1995. Președintele finlandez are din prima căsătorie doi fii.

Într-o declarație dată publicității de Administrația Prezidențială, soții Niinisto au spus că sperau de multă vreme să aibă un copil și că au trecut "prin multe greutăți de-a lungul anilor".

"Din acest motiv au existat anumite chestiuni delicate în primele zile ale sarcinii, dar acum putem să vă împărtășim această veste", au adăugat soții Niinisto.

Sauli Niinisto va candida pentru un nou mandat prezidențial de șase ani la alegerile din 2018.

În urma anunțului, internauții finlandezi au publicat numeroase mesaje de felicitare pe pagina de Facebook a președintelui Sauli Niinisto, dar și pe alte rețelele de socializare, a anunțat postul public de televiziune YLE.

 

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load