Grupare criminală ”pusă la pămînt” de polițiști (VIDEO)

Grupare criminală ”pusă la pămînt” de polițiști (VIDEO)

Trei tineri, membri ai unei grupări criminale, au fost puși la pîmînt la propriu de oamenii legii, notează NOI.md.

Potrivit anchetei, aceștia ar fi atacat în ascensor, agresat fizic și deposedat de telefonul mobil, în valoare de 4250 de lei, o tînără de 20 de ani, notează NOI.md.

Hoții s-au dovedit a fi trei tineri cu vîrstele cuprinse între 15 ani şi 18 ani, originari din raioanele Ialoveni şi Anenii Noi. Astfel, unul dintre ei, în vîrstă de 17 ani, a fost localizat şi reţinut în comuna Bulboaca, al doilea, de 15 ani, se eschivează de organul de urmărire penală, iar al treilea, de 18 ani, a fost plasat în detenţie, întrucît era condamnat la 5 ani de închisoare pentru diverse infracţiuni patrimoniale săvîrşite.

În acest context a fost dispusă iniţierea unei cauze penale pentru jaf, iar făptaşii riscă o pedeapsă cu închisoare de la 5 ani pînă la 7 ani. Totodată, sînt desfăşurate acţiuni de investigaţii, pentru a stabili complicitatea acestora în alte cazuri similare, precum şi identificarea eventualelor victime.

Este de menţionat că Poliţia Capitalei desfăşoară intens acţiuni proactive de prevenire şi combatere a genului dat de infracţiune, iar cetăţenii sînt rugaţi să informeze imediat serviciul 902 în caz de urgenţă.Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load