X 
Eurovision stiri: 521
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1428
Preşedintele stiri: 4012

Natalia Vrabie rămîne în conducerea BC "Moldova Agroindbank" SA

27 iun. 2013,, 10:12   Societate
8906 1
Foto: vipmagazin.md
Natalia Vrabie, care a condus Moldova Agroindbank din anul 1996, s-a învrednicit de titlul de preşedinte de Onoare al BC "Moldova Agroindbank" SA în semn de înaltă apreciere a meritelor în dezvoltarea instituţiei şi a sistemului financiar-bancar în ansamblu. Această decizie a fost luată joi de către Consiliul Băncii, în ultima zi de activitate a Nataliei Vrabie în cadrul BC "Moldova Agroindbank" SA.

Potrivit Agenţiei "Infotag", cu trimitere la un comunicat de presă al instituţiei, Vramie a remarcat că "timp de 17 ani a deţinut onorabilul statut de preşedinte al BC "Moldova Agroindbank" SA, instituţie căreia i-a dedicat 22 de ani din viaţă şi toate cunoştinţele şi puterea profesională".

"În toţi aceşti ani, împreună cu echipa am construit şi am consolidat o bancă puternică care este calificată de-a dreptul pilon al sistemului bancar, dar şi o forţă motrice care a contribuit activ la transformările ce au avut loc în dezvoltarea social-economică a ţării", a spus ea.

Vrabie a remarcat că "s-a reuşit crearea şi extinderea de-a lungul anilor a unor relaţii de parteneriat eficiente dintre BC "Moldova Agroindbank" SA şi organizaţiile financiare internaţionale influente, printre care IFC, BERD, EFSE, etc., precum şi cu companii autohtone şi internaţionale mari exponente ale diverselor ramuri".

"Corectitudinea şi transparenţa în afaceri au adus la crearea unei reputaţii binemeritate a băncii. Indicatorii înalţi de performanţă, apreciate pe plan intern şi extern, alături de credibilitatea sporită, au făcut posibile aceste parteneriate, precum şi multe altele, care au dus la atragerea investiţiilor în Moldova, contribuind la dezvoltarea afacerilor existente şi instituirea de segmente noi de afaceri, crearea a mii de locuri de muncă, fortificarea poziţiilor de export ale companiilor, realizarea de proiecte comune cu alte instituţii şi fundaţii din străinătate", a spus preşedintele de onoare al MAIB.

Ea a reamintit despre premiul acordat de către Finance Central Europe pentru "Cea mai bună bancă a deceniului 2000-2010".

Vrabie şi-a exprimat speranţa că noua conducere va păstra şi va urma strategia băncii, cultura şi valorile clădite prin muncă şi dedicaţie. De asemenea, ea şi-a exprimat deschiderea de a împărtăşi şi pe viitor cunoştinţele, experienţa şi puterea pentru a păstra în continuare tezaurul Moldova Agroindbank.

Potrivit ei, demisia din funcţia de preşedinte al Comitetului de conducere nu implică alocarea acelei compensaţii, despre care a scris presa.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?