Transnistria stiri: 1445
Preşedintele stiri: 4063

Ghimpu luptă cu „cîrtițele„ și le trimite la „la marinat pătlăgele” (VIDEO)

20 iun. 2013,, 15:48   Politică
4315 1
Foto : noi.md
Liderul PL, Mihai Gimpu, cere demisia ministrului Apărării, Vitalie Marinuţa. În cadrul unei pauze în parlament, Ghimpu a afirmat că ultimele declaraţii ale lui Marinuţa oferă separatiştilor şi Moscovei motive pentru acuzarea Chişinăului de pregătire a unui război. “Declarația de ieri a lui Marinuța a confirmat minciunile separatiștilor. De cîte ori ei spuneau că armata Republicii Moldova se pregătește să atace Transnistria! Și ieri Marinuța face declarația asta. Fiindcă eu l-am adus, spre rușinea mea, îmi cer scuze pentru decizia greșită din 2009. Eu îl fac ministru general – și el trădează”, a spus Ghimpu.

Liderul PL susține că pe viitor va fi foarte atent la persoanele cu care va coopera.
“La marinat pătlăgele, nu în politică. Am să fiu dur cu toate cîrtițele din Republica Moldova. Din cauza lor trăim în mizerie și sărăcie și cu capul plecat, în genunchi față de ocupanți. Doamne, de ce nu mi-ai cusut gura atunci cînd am pronunțat numele lui Marinuța!” a spus Ghimpu.

Amintim că ministrul Apărării al Republicii Moldova, Vitalie Marinuţa, a declarat că Armata Naţională este gata să dea riposta cuvenită unui atac din partea forţelor transnistrene. Ulterior PCRM și PL au solicitat demiterea acestuia.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?