X 
Transnistria stiri: 1448
Preşedintele stiri: 4073

Dorin Chirtoacă o face pe șmecherul – declarație

19 iun. 2013,, 19:09   Societate
4226 0
Foto : publika.md
Solicitați de NOI.md, unii membri ai Consiliului Municipal Chișinău au exprimat păreri diferite privind activitatea direcțiilor municipale în ultimul an.

Consilierul din partea fracțiunii liberal-democrate Ghenadie Ivascenco a apreciat rezultatele obținute de Primăria Chișinău, deși, spune el, puteau fi realizate mult mai multe lucruri. ”Trebuie să recunosc că nu sînt chiar atît de dezamăgit. Sincer vorbind, rezultatele obținute sînt mai îmbucurătoare decît calitatea administrației și sînt mai consistente decît eforturile depuse. În același timp, cu banii care îi alocă CMC-ul primăriei s-ar fi putut face mult mai mult, mai repede și mai ieftin. Iar noi într-adevăr am reușit în acești ani să aprobăm bugete record”, a subliniat Ghenadie Ivașcenco.

În opinia consilierului independent, Teo Cîrnaț, rezultatele activității din anul trecut sînt modeste. ”Din aceste considerente, putem evidenția la capitolul rezultate doar finalizarea construcției și amenajării lacului din ”Valea Morilor”, asamblarea de troleibuze și instalarea tomberoanelor ecologice. Totodată, Primăria Chișinău înregistrează o stagnare în domeniul reconstrucției drumurilor, amenajării locurilor de parcare, exploatării proprietății municipalității, introducerii taxelor locale, proiectului ”Prima Casă”, investițiilor capitale, reformei instituționale în cadrul primăriei și altele”, a precizat Teo Cîrnaț.

Potrivit consilierului din cadrul fracțiunii comuniștilor, Valentin Todercan, prin intermediul acestui raport Dorin Chirtoacă a încercat doar să își facă PR. ”Acest raport este o avalanșă de cuvinte, care nu corespunde realității. Vedeți ce se întîmplă în oraș. Avem cel mai murdar oraș din lume, cu cele mai proaste străzi, cu cea mai coruptă administrație și o totală lipsă de transparență în administrație. De fapt, Dorin Chirtoacă o face pe șmecherul, ducînd în eroare opinia publică prin diverse șiretlicuri de ale lui pentru a crea impresia că administrează orașul”, a specificat Valentin Todercan.

Amintim că ieri, 18 iunie, primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă, a prezentat public bilanțul activității serviciilor municipale pentru ultimul an. La eveniment au fost prezenți mai mulți protestatari indignați de rezultatele Primăriei Chișinău la diverse capitole.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?