X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4027

Candu îi urează lui Năstase rezistență

2 aug. 2017,, 16:26   Politică
2263 2

Președintele Parlamentului a respins acuzațiile precum că în spatele campaniei pornite împotriva liderului „DA”, Andrei Năstase, ar sta democrații, informează NOI.md.

El a fost solicitat să comenteze întreaga situație, după ce Năstase a declarat că anume reprezentanții PD au împărțit pliante cu mesaje denigratoare la adresa sa. În replică, Candu i-a urat lui Năstase rezistență.

„Regret astfel de campanii în general, dar, în același timp, toți cei care ne-am asumat un anumit rol public și jucăm un rol în disputele politice trebuie să acceptăm și faptul că, indiferent că ești la putere sau în opoziție, riști și astfel de campanii. Nu trebuie decît să fim tari. Se întîmplă și în alte state, mult mai bogate în exercițiul democratic. Rezistență, dragă Andrei, și, cu siguranță, cu răbdare o să depășești și astfel de momente jenante”, a menționat el.

În ceea ce privește învinuirile aduse, Candu nu s-a arătat deloc surprins. „Ne-am obișnuit că sîntem învinuiți de absolut tot ce se întîmplă, indiferent că e cutremur dimineață sau că plouă după masă. În toate e de vină PD și liderul democraților”, a ironizat el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?