X 
Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4055

Ghimpu dezvăluie numele principalului finanțator al Partidului Liberal

14 iun. 2013,, 11:43   Politică
13391 5
Foto : evz.ro
Preşedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a declarat, joi, 13 iunie, în cadrul şedinţei Parlamentului că grupul liberalilor reformatori este condus de un cardinal, despre care se cunoaşte că anterior a fost unul din finanţatorii formaţiunii, relatează omg.md.

Ghimpu s-a supărat rău pe faptul că Parlamentul intenţionează să o demită de Corina Fusu din funcţia de copreşedinte a Comitetului de cooperare parlamentară UE-RM şi numirea în schimb a lui Ion Hadârcă, liderul grupului reformatorilor liberali.

Ghimpu a învinuit majoritatea parlamentară de faptul că încalcă toate principiile democratice şi pun în capul mesei interesele personale prin această demitere, iar „trădătorii liberali” sunt conduşi de o persoană - Oleg Bodrug.

„Cardinalul stă în prezidiul Parlamentului. Bodrug este cardinalul şi stă în umbră de parcă este Napoleon”, a spus Ghimpu.

Oleg Bodrug este un om de afaceri, care a intrat în Partidul Liberal acum câţiva ani. Bodrug deţine reţeaua de librării „Pro Noi” şi a stat în spatele reţelei Megapress, care a apărut peste noapte cu zeci de ghişee pe arterele principale ale Chişinăului, fiind facilitată de primarul capitalei, Dorin Chirtoacă. Oleg Bodrug a fost unul din principalii finanţatori ai Partidului Liberal.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?