A cheltuit mii de euro ca să semene cu papușa Barbie (FOTO)

A cheltuit mii de euro ca să semene cu papușa Barbie (FOTO)

Rachel Evans (48 de ani), o mamă singură din estul Londrei, a cheltuit peste 20.000 de euro pe operații estetice pentru a-și transforma aspectul fizic. Ea a căpătat de-a lungul timpului o anumită obsesie pentru păpușile Barbie și și-a dorit din totdeauna să arate exact ca una dintre acestea.

Timp de 11 ani, Rachel a cheltuit o avere pentru a-și modifica întregul corp pentru a arăta ca o păpusa Barbie, supunîndu-se la o serie de intervenții chirurgicale, precizează Daily Mail. A dorit să-i fie modificate chiar și colțurile gurii, căreia i-au fost ridicate pentru a părea că zîmbește în permanență, exact ca o păpușă.

„Mă simt ca o Barbie, gîndesc ca o Barbie și sunt o Barbie. Cred că eu și Barbie suntem una și aceeași persoană. Sunt o păpușă umană”, a declarat Rachel, mîndră de corpul său și de identitatea pe care și-a asumat-o.

„Noua” Rachel este complet diferită de „vechea” Rachel, care era brunetă și avea o alură mai sobră. Dacă o vezi cum arată astăzi, comparativ cu imaginea sa de acum 15 ani, pare de nerecunoscut. Ea deține chiar și un blog personal, unde povestește depsre stilul său de viață. Rachel este una dintre cele trei femei-Barbie care și-au asumat această identitate și să devină persoane publice.

În ceea ce privește viața sa personală, Rachel a mărturisit că se află încă în căutarea lui „Ken”, perechea lui Barbie, adică încă își dorește să-și găsească un bărbat care să o accepte așa cum este și să-i împărtașească stilul de viață. Indiferent de cum vor decurge însa lucrurile, Rachel este decisă să nu renunțe la idealul ei de a arăta și a fi ca o papușă Barbie.

 


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load