Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Zi decisivă! PLDM și PDM se convoacă în ședințe

29 mai. 2013,, 17:44   Politică
3557 2
Foto: adevarul.ro
Consiliul executiv politic al Partidului Democrat se va întruni în această seară în ședință sau în dimineața zilei de mîine pentru a delega persoanele din partid care urmează să fie membri ai guvernului. Anunțul a fost făcut de ministrul în exercițiu al Economiei, Valeriu Lazăr, membru PDM. Lazăr nu a spus însă dacă componența viitorului guvern ar putea suferi schimbări.

Tot astăzi sau în dimineața zilei de mîine se vor convoca în ședința fracțiunii și a Biroului politic liberal-democrații pentru a discuta despre procesul de negocieri și acțiunile care trebuie sa le întreprindă partidul. Despre aceasta a anunțat unul dintre vicepreşedinții PLDM, Liliana Palihovici, care a negat că în cadrul negocierilor privind crearea unei majorități parlamentare ar exista blocaje.

Astăzi este ultima zi cînd candidatul la funcția de prim-ministru, Iurie Leancă, mai poate purta discuții cu partidele parlamentare în vederea creării unei majorități parlamentare care ar vota componența guvernului. Reprezentantul Partidului Democrat la negocieri privind identificarea unei majorități parlamentare, Valeriu Lazăr, este optimist vizavi de șansele ca mîine să fie votat noul guvern.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?