Cu mici progrese, gunoiul din Chișinău este evacuat. Ce zone sînt mai problematice

Cu mici progrese, gunoiul din Chișinău este evacuat. Ce zone sînt mai problematice

Primăria Municipiului Chişinău informează despre mersul lucrărilor executate de serviciile specializate, la evacuarea deşeurilor menajere din capitală, la depozitul de stocare a gunoiului din str. Uzinelor.

Astfel, timp de 2 zile, s-au evacuat peste 15 mii de metri cubi de deșeuri menajere, fiind efectuate 562 de curse, ceea ce constituie 45 la sută din masa totală de gunoi acumulat pe platourile din capitală, relatează NOI.md.

Potrivit Regiei „Autosalubritate", intervenția serviciilor este dificilă în sectoarele Botanica și Ciocana, la platourile de acumulare gestionate de asociațiile proprietarilor de locuințe privatizate. Pînă în prezent, gestionarii nu au intervenit la deblocarea accesului către containerele de gunoi, făcînd dificilă intervenția muncitorilor din cauza pungilor stocate în vecinătate.

Pe parcursul zilei de astăzi, Regia „Autosalubritate" a mobilizat 64 de unități de transport și 170 de muncitori, iar Regia locativ-comunală și amenajare a teritoriului va interveni suplimentar cu 26 de autobasculante pentru evacuarea deșeurilor.  

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load