Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3997

Guvernul SUA a publicat date ce distrug mitul despre inofensivitatea vaccinării

29 mai. 2017,, 11:38   Externe
3490 1

Guvernul federal al SUA a publicat datele ce țin de traumele cauzate de vaccinare, ce distrug în totalitate declarațiile false din presă precum că vaccinurile nu dăunează niciodată și nimănui.

În timp ce presa neonestă și analfabetă continuă să mintă prostește publicul despre faptul că „vaccinurile sînt inofensive” – așa ca Washington Post, The Atlantic, NYT sau USA Today – guvernul federal afirmă oficial că vaccinurile schilodesc cu regularitate și ucid copii în toată America.

Un document al Guvernului menționează o statistică de peste 18 mii de petiții depuse pentru compensare de către familiile copiilor care au fost traumatizați serios, schilodiți sau uciși de vaccinuri doar în Statele Unite.

Copia de rezervă a documentului a fost plasată și pe Natural News în cazul în care Guvernul va încerca să distrugă raportul.

Documentul arată că doar în anul financiar 2017 au fost depuse 633 de declarații privind traume serioase sau decese în urma vaccinării. În 2016 au fost depuse 1120 de asemenea plîngeri.

Numărul acestor declarații constituie doar o mică parte din numărul total de copii care au avut de suferit în urma administrării vaccinurilor, deoarece medicii le spală creierii părinților, pretinzînd că accesele, convulsiile, autismul și alte maladii serioase nu sînt provocate de vaccinuri. Mai mult, familiile copiilor care s-au ales cu traume sau deces în urma vaccinurilor trebuie să-și angajeze un avocat pentru a depune o plîngere la Guvernul SUA, iar apoi să aștepte de la 2 pînă la 10 ani pînă la adoptarea deciziei „instanței kangaroo”, ce funcționează împotriva lor. Astfel, aproape în toate cazurile părinții sînt convinși că vaccinurile nu au nimic comun cu trauma sau decesul copilului și consideră că toate tentativele de a lupta cu Guvernul pentru compensație este o pierdere de timp.

În consecință, numărul real al copiilor rămași cu sechele în urma vaccinării în America este cele puțin de 100 de ori mai mare, iar conform unor cifre – de 1000 de ori mai mare, dacă începem să numărăm și leziunile minore ale creierului, convulsiile de scurtă durată și alte complicații, pe care părinții le observă cu greu la vîrsta fragedă a copiilor.

Cu alte cuvinte, în 2017, în America cel puțin 63 de mii de copii s-au ales cu traume sau sechele în urma vaccinării, fapt ce face complicațiile post-imunizare cauza principală a traumatismului copiilor. Desigur, toate acestea se ascund și se resping de presa controlată de mafia farmaceutică, care vrea să focuseze atenția asupra celor 48 de copii cu rujeolă din Michigan, dar nu asupra celor 63 de mii de copii care au primit traume în urma imunizării.

Potrivit Waking Times:

Încă o lovitură de șoc a fost aplicată asupra oamenilor care încă afirmă fervent că vaccinurile sînt „inofensive și eficiente” și că singurele complicații ce pot apărea sînt „minore”. Departamentul resurselor guvernamentale și serviciilor de sănătate din SUA a publicat recent datele pentru anul financiar (incomplet) al SUA (FY) 2017 pentru compensarea prejudiciilor cauzate de vaccinuri. În prezent suma compensațiilor constituie 142 de milioane de dolari. Ați citit corect. Aceasta cuprinde 377 de cazuri în care s-a obținut cîștig de cauză în anul financiar 2017 în obținerea compensațiilor pentru daunele cauzate de vaccinuri în SUA.

Ținînd cont de ritmurile de evoluție a situației, putem aștepta că Programul compensațiilor daunelor cauzate de vaccinuri va achita circa 220 de milioane de dolari sau chiar mai mult pînă la finele anului financiar 2017. Pentru precizare, anul financiar în SUA cuprinde perioada din 1 octombrie 2016 pînă pe 30 septembrie 2017 – sînt încă patru luni pentru a acumula mai multe victime în acest măcel.

Site-ul CDC menționează: „Noi știm despre riscurile legate de vaccinuri... Vaccinurile comportă următoarele probleme:
  1. Înțelegerea limitată a proceselor biologice ce stau la baza evenimentelor nefavorabile.
  2. Informația incompletă și controversată din diferite rapoarte.
  3. Studiile desfășurate prost (deficit de savanți cu cunoștințe științifice corespunzătoare)
  4. Sisteme neadecvate de monitorizare a efectelor adverse ale vaccinurilor.
  5. Au fost publicate puține rezultate ale cercetărilor științifice în literatura medicinală.
Mărturiile de mai sus ale Centrului American de Control al Maladiilor (CDC) subminează definitiv convingerea patologică manifestată de o parte din societate care cere vaccinarea obligatorie.

Pînă în prezent, Guvernul SUA a achitat circa 3,6 miliarde de dolari sub formă de compensații pentru daunele cauzate de vaccinuri, distrugînd complet minciunile presei fake (The Atlantic, CNN, WashPost, NYT etc.), ce continuă să afirme că vaccinurile nu dăunează nimănui niciodată.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?