X 
Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Cursa olimpică de la Chișinău va aduna peste 10 mii de participanți

22 mai. 2013,, 17:03   Societate
3895 0
Foto: noi.md
Comitetul National Olimpic (CNO) va organiza sîmbătă, 25 mai, o cursă tradițională dedicată Zilei Mondiale Olimpice.

"Această cursă a devenit o tradiție pentru mișcarea olimpică. În fiecare an, noi încercăm să mobilizăm tot mai mulți cetățeni ai țării noastre să ia parte la acest eveniment sportiv, pentru a-i antrena în sport și a le cultiva un stil de viață sănătos", a declarat președintele CNO, Nicolae Juravschi.

În cursa de 3,5 km vor participa sportivi, politicieni, jurnaliști și artiști. Cursa va lua startul la ora 11.00 în parcul de Național de Operă și Balet și va continua pe următorul traseu: Bd. Stefan cel Mare – str. Vasile Alecsandri – str. București – str. Sfatul Țării.

În Piața Marii Adunări Naționale vor fi, de asemenea, organizate competiții sportive – tenis, Taekwondo, trîntă, tragere la țintă și altele. În calitate de cadou, fiecare participant va primi un tricou și va lua parte la tombolă.

"Numărul participanților la această cursă crește cu fiecare an. Dacă anii trecuți luau parte sute de elevi, în acest an, aceștia vor fi în jur de 5 mii", a spus șefa Direcției municipale educație, Tatiana Tverdohleb.

Organizatorii presupun că la cursă vor participa peste 10 de mii de persoane.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?