X 
Transnistria stiri: 1445
Preşedintele stiri: 4065

Întîlniri cu sportivii și cină la Versailles: Cît costă un pachet exclusivist pentru Jocurile Olimpice

5 mai. 21:00   Sport
1807 0

Pentru Jocurile Olimpice din Paris, Franța, vor fi puse la dispoziția doritorilor pachete exclusiviste, care vor costa pînă la 500.000 de dolari (400.000 de lire sterline).

Astfel de pachete includ întîlniri cu sportivii, acces la satul sportivilor şi "şansa de a lua parte la ceremonia de deschidere".

GR8 Experience, o "agenţie internaţională de experienţe" deţinută în parte de managerul de afaceri al starului de baschet LeBron James şi de managerul de relaţii publice al jucătorului de tenis Rafael Nadal, vinde pachete olimpice despre care susţine că includ bilete la 14 evenimente, cum ar fi finala masculină de 100 de metri şi ceremonia de deschidere, pentru 381.600 de dolari, notează Noi.md cu referire la news.ro.

În plus faţă de aşa-numitele bilete de categoria A, agenţia susţine că poate organiza "experienţe pe care nu le poţi cumpăra", inclusiv întîlniri cu sportivii, tururi ale zonelor cu acces restricţionat, cum ar fi satul sportivilor, acces privat după orele de program la Luvru şi o "cină regală la Palatul Versailles".

0
0
0
2
7

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?