X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Cine este adevăratul tată al lui Paris Jackson?

20 mai. 2017,, 23:30   Externe
2723 0

Mark Lester, un bărbat de 58 de ani și tatăl a patru copii, pretinde că este tatăl biologic al frumoasei Paris Jackson, fiica celebrului Michael Jackson.

Mark Lester, un bărbat de 58 de ani și tatăl a patru copii, pretinde că este tatăl biologic al frumoasei Paris Jackson, fiica celebrului Michael Jackson.

Cei doi erau prieteni, iar starul se pare că i-a cerut lui Lester să fie donator de spermă pentru inseminarea asistentei Debbie Rowe, mama lui Paris. În perioada în care a avut loc această înțelegere, Jackson se întîlnea cu Debbie, de care a divorțat în 1999.

Tatăl biologic al fiicei artistului a declarat că Paris este frumoasă și că nu va face un test ADN pentru a demonstra ceea ce susține.

"Michael era prietenul meu și l-am ajutat", susține Lester despre gestul de a dona spermă pentru copilul megastarului. "Cred că acesta avea o problemă cu actul de a face sex în sine" a completat acesta. Pretinsul tată biologic al lui Paris susține că Jackson a speriat multe femei în urma traumei pe care a trăit-o cînd Madonna a încercat să-l ademenească în camera ei de hotel pentru a face sex. La vederea divei goale se pare că Michael a țipat și a luat-o la fugă, susține Lester.


Mark Lester a devenit cunoscut la vîrsta de opt ani, cînd a jucat în rolul unui băiețel orfan, în filmul muzical Oliver!, din 1968. Prietenia dintre Lester si Michael Jackson a început la finele anilor '70, cînd starul se afla în Londra și i-a cerut managerului său să-l contacteze pe actorul care jucase în muzicalul său favorit, pe care-l văzuse de numeroase ori.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?