Ce căuta cîinele de rasă în incinta unei școli și în ce stare se află cei șase elevi atacați

Ce căuta cîinele de rasă în incinta unei școli și în ce stare se află cei șase elevi atacați

Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău, anunță detalii despre incidentul produs în dimineața zilei de astăzi în incinta unei școli din capitală. 

Astfel, în jurul orei 10.00, directorul adjunct al unei instituţii învăţământ, a informat Inspectoratul de Poliţie al sectorului Centru, precum că un cîine de rasă ar fi muşcat şase elevi. La faţa locului s-au deplasat inspectorii pentru siguranţa minorilor, în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor.

Astfel, s-a constatat că, elevii claselor a II-a erau antrenaţi la orele de instruire pe teritoriul instituţiei, privind situaţiile de incendiu şi modalităţile de evacuare. Ulterior după finalizarea  lecţiei, odată cu elevii a intrat în incinta instituţiei şi un câine de rasă, care la un moment dat s-a năpustit asupra lor. Respectiv, unul din elevi s-a ales cu leziuni neînsemnate, iar la alţii cinci le-a deteriorat doar hainele. Până la intervenția ambulanţei, elevul a fost investigat de către medicul instituţiei, care a constatat că nu ar fi necesitatea de a fi transportat la spital.

Cîinele de rasa buldog francez aparţine unei femei, în vîrstă de 32 ani, care se plimba inițial în preajma instituţiei. Potrivit ei, l-ar fi pierdut din vizor şi nu a reuşit să-l lege cu lesa. În acest context, a fost întocmit un proces-verbal cu privire la contravenţie, art. 158 “Încălcarea regulilor de întreţinere a cîinilor”, Codul Contravenţional.
Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load