Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

Putin a susținut ideea lui Jirinovski privind acordarea automată a cetățeniei

17 mai. 2013,, 17:03   Externe
30260 5
Foto: polittech.org
Președintele rus Vladimir Putin a aprecuat ideea liderului Partidului Liberal Democrat din Rusia, Vladimir Jirinovski, privind acordarea automată a cetățeniei "imigranților ruși" care sînt de acord să trăiască în Extremul Orient, dar a considerat inoportună propunerea de a anula recrutarea în armată pentru Extremul Orient, relatează ria.ru.

Miercuri, în timpul întîlnirii lui Putin cu liderii fracțiunilor din Duma de Stat, Jirinovski a propus să se ofere "imigranților ruși" cetățenie "nu peste 8 ani, nu peste 5, ci deodată: ai venit - devii cetățean al Federației Ruse, dar nu pleci nicăieri, trăiești acolo timp de 10 ani".

"Este o opțiune, trebuie bine gîndite detaliile, este o propunere bună", - a spus Putin.

În plus, Jirinovski a propus în calitate de măsură pentru dezvoltarea regiunii anularea recrutării în armată în Orientul Îndepărtat. Potrivit lui, în acest caz, în regiune vor veni tinerii, care fug de armată, iar tineretul este necesar pentru dezvoltarea regiunii.

"Trebuie să depunem eforturi mai mari pentru dezvoltarea regiunii, dar să anulăm serviciul militar obligatoriu este o propunere controversată", - a spus Putin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?