X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

FC “Milsami” va primi licența UEFA pentru următorul sezon

12 mai. 2017,, 18:40   Sport
2622 0

Organul de apel din cadrul Comisiei de licențiere a cluburilor de fotbal al Federației Moldovenești de Fotbal (FMF) a decis vinery. 12 mai, să acorde echipei Milsami Orhei licența UEFA pentru sezonul 2017-2018, relatează Moldpres.


Decizia a fost luată în urma examinării materialelor suplimentare prezentate de clubul Milsami căruia anterior i-a fost refuzat dreptul de a participa în turneele intercluburi europene.

Acest fapt s-a referit și la echipele CSF Speranța Nisporeni, FC Academia Chişinău, FC Ungheni și FC Saxan Ceadîr-Lunga, care însă nu au contestat interdicția impusă în organul de apel.

Comisia a acordat în urmă cu cinci zile licența UEFA pentru sezonul 2017-2018 cluburilor FC Zaria Bălţi, FC Sheriff Tiraspol, FC Dacia Chişinău, FC Zimbru Chișinău,

FC Petrocub-Hîncești și FC Dinamo-Auto Tiraspol. Ea oferă cluburilor posibilitatea să evolueze în Divizia Naţională a campionatului Moldovei, pe un stadion omologat de FMF și în turneele intercluburi europene pe un stadion omologat de UEFA.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?