Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

În Azerbaidjan vor să-l condamne pe un magician

11 mai. 2017,, 02:30   Externe
2206 0

În capitala Azerbaidjanului a început procesul de judecată al unui magician care a promis înmulţirea banilor cu ajutorul magiei.


La judecătoria pentru crime grave din Baku a început procesul de acuzare a cetăţeanului Camerunului Aurelie Wanbo de fraudă. Wanbo a promis unui locuitor din Baku să transforme 20 de mii de dolari SUA în 40 de mii de “verzişori” printr-un procedeu chimic. Acest lucru l-a comunicat portalul report.az. La examinarea domiciliului suspectului au fost descoperite şi ridicate nişte substanţe chimice şi alte probe.

Despre faptul că Wanbo şi-a însuşit 20 de mii de dolari SUA care aparţineau unui locuitor al oraşului Baku s-a aflat în februarie. Victima a relatat atunci că cetăţeanul Camerunului a stors bani de la el şi i-a promis să dubleze suma cu ajutorul unor mijloace speciale.

Potrivit informaţiei portalului day.az, poliţia a reţinut în cadrul anchetării acestui dosar, în afară de Wanbo, pe trei conaţionali de-ai acestuia. Ei au comunicat că au sosit în Azerbaidjan pentru a-și însuşi prin modalitatea indicată bani de la turişti şi localnici.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?