Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Mandat european de arestare pe numele deputatul Valeriu Guma

15 mai. 2013,, 15:17   Politică
8884 2
Foto: obzormd.com
Pe numele lui Valeriu Guma va fi emis un mandat european de arestare şi un mandat de urmărire internațională. Despre aceasta au anunţat reprezentanţii Inspectoratului General al Poliţiei Române ca răspuns la solicitarea de informaţii expediată de ZdG.

«Pe numele lui Valeriu Guma a fost emis pe 22 aprilie 2013 mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Întrucît, conform procedurii, în procesul de punere în aplicare a mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea, persoana condamnată nu a fost găsită la domiciliul său sau în alte locuri cunoscute ca fiind frecventate de către acesta, organele de urmărire penală au solicitat instanţelor competente emiterea unui mandat european de arestare, respectiv a unui mandat de urmărire internaţională», se spune în adresarea Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Amintim că, deputatul Valeriu Guma a fost condamnat, definitiv, pe 17 aprilie, la 4 ani de închisoare cu executare în România. Acesta a fost găsit vinovat de acte de corupţie. În același timp, Valeriu Guma a dat asigurări că nu va fi închis nici în Moldova, nici la București.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?