Eurovision stiri: 516
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4006

Demisia lui Boldurescu – o metodă de presiune asupra reformatorilor PL

9 mai. 2013,, 10:57   Societate
4438 1
Foto: inprofunzime.md
Demisia șefului Direcției municipale transport public și căi de comunicație, Adrian Boldurescu, este calificată drept o metodă de presiune asupra unuia dintre membrii Consiliului de reformare a PL, a declarat pe un site de socializare ministrul în exerciţiu al Apărării, Vitalie Marinuța.

"Metodele liberale de discuție și convingere a unchiului și nepotului se arată la suprafață. Sînt ferm convins că va fi inventată și o cauză foarte "veridică", poate chiar intentat și un dosar penal. Însă cauza adevărată a demisiei nu este prestanța lui Boldurescu sau drumurile rele din capitală. În opinia mea, această demisie se foloseşte ca metodă de presiune asupra unuia dintre membrii Consiliului de reformare, cu care Boldurescu este rudă apropiată. Acum începem să vedem adevărata față a celor care se pretind liberali, luptători pentru adevăr, promotori ai valorilor europene", a precizat Marinuța.

Amintim că, ieri, consilierul municipal Oleg Cernei scria pe pagina sa de ”Facebook” că ”Boldurescu este ginerele viceministrului Agriculturii, Chitoroagă, și cumătru cu ministrul Apărării, Marinuța...”.

De asemenea, edilul a declarat pentru NOI.md că această demisie a fost făcută în pripă fără anumite consultări în cadrul CMC. ”Acest lucru s-a întîmplat acum, cînd Direcția transport are în proces proiecte serioase la nivel de drumuri. Boldurescu le-a demarat, el știe totul despre ele. Eu cred că nu trebuia demis tocmai în momentul ăsta”, a opinat Cernei.

Adrian Boldurescu a fost demis ieri printr-o dispoziție a primarului capitalei, Dorin Chirtoacă.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?