Transnistria stiri: 1445
Preşedintele stiri: 4066

PL-ul condus de Ghimpu ar putea avea un copreședinte

8 mai. 2013,, 11:53   Politică
4456 3
Foto: votarea.com
Reformatorii liberali își propun să introducă mai multe schimbări în statutul și programul PL. Despre aceasta a anunțat deputatul Ion Hadârcă în cadrul unei conferințe de presă la care au fost participat toți reformatorii PL, relatează NOI.md. Cei prezenți au apreciat drept gravă situația în care se află acum Partidul Liberal, din cauza liderului, și susțin că schimbările vor aduce la restabilirea ordinii.

”Ne propunem să introducem mai multe schimbări în statutul și programul PL, cum ar fi instituția copreședinției la conducerea partidului, cu posibilitatea realegerii pe un termen maxim de 2 ani, promovarea și votarea legii privind partidele politice și finanțarea lor, transparentizarea procesului decizional în partid, introducerea obligatorie a votului secret și multe alte schimbări, care vor îmbunătăți și vor democratiza procesele în interiorul partidului”, a spus Hadârcă.

Totodată, deputatul a menționat că reformatorii PL doresc să participe la actul guvernării și nu doresc transformarea partidului într-o grupare aflată la periferia politicii. “Prin această participare vom restabili ordinea firească a valorilor din societate și vom readuce încrederea electoratului de dreapta. Oamenii cu merite se vor regăsi în acest partid, fiind apreciați și respectaţi la justa valoare”, a conchis Hadârcă.

În cadrul aceleiași conferințe de presă, grupul reformator a chemat partidele de dreapta la unificare.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?