X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Medvedev a refuzat să răspundă la învinuirile lui Navalnîi

19 apr. 2017,, 20:00   Externe
2385 2

În timpul raportului anual al Guvernului în fața deputaților Dumei de Stat prim-ministrul Dmitri Medvedev a refuzat să comenteze acuzațiile înaintate împotriva sa de investigația Fondului de luptă împotriva corupției (FBK), informează corespondentul „Lenta.ru“, miercuri, 19 aprilie.

„M-am pronunțat deja la acest subiect, vă mai pot spune încă o dată și dvs.: nu voi comenta în mod special produsele absolut false ale impostorilor politici“, a declarat șeful Guvernului, răspunzînd la întrebarea corespunzătoare a deputatului din partea Partidul Comunist al Federației Ruse, Nicolai Kolomeițev.

Totodată, Medvedev a subliniat faptul că în opinia lui, fracțiunea PCFR, stimată de el, trebuie să se abțină, de asemenea, de a face comentarii de acest fel.

La începutul lunii aprilie Duma de Stat a refuzat să organizeze un control în baza materialelor investigației FBK cu privire la premierul Medvedev. Inițiatori ai efectuării verificării au fost trei deputați comuniști, inclusiv Nicolai Kolomeițev. Șeful Fondului „Dar“ Ilia Eliseev, care este, de asemenea, vizat în materialele FBK, și-a declarat intenția de intenta proces civil împotriva lui Navalnîi și a Fondului de luptă împotriva corupției (FBK), în legătură cu acuzațiile ce-i sînt aduse.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?