X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Peste 148 de adolescenţi ar avea semne de participare la jocul morţii

21 mar. 2017,, 16:31   Societate
7646 0

148 de adolescenţi din ţară ar avea semne de participare la jocul morţii. Potrivit oamenilor legii, 14 dintre ei aveau zgîrieturi pe mîini, simbolurile jocului on-line.

Tinerii au fost identificaţi luni, în urma verificărilor efectuate de autorităţi în 630 de instituţii de învăţămînt din republică.

„La moment, Inspectoratul General al Poliţiei a inclus psihologii Inspectoratului General al Poliţiei din toată ţară. Bineînţeles că psihologii sînt impuşi masiv acum de a lucra cu profesorii, cu cadrele didactice, cu părinţii, dar şi cu copiii, care sînt implicaţi. Acest lucru este făcut în comun cu organele procuraturii, în comun cu administraţia publică locală, cu instituţiile de medicină şi instituţiile de învăţămînt”, a spus şef adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc.

Potrivit autorităţilor, cei 14 copii, şase fete şi opt băieţi, au vîrste cuprinse între 13 şi 18 ani. Cei mai mulţi dintre ei provin din familii normale. Poliţia susţine că, luni, un adolescent a fost salvat de la moarte, după ce a avut o tentativă de a-şi lua viaţa. Deocamdată nu se ştie dacă acesta are vreo legătură cu respectivul joc. În data de opt martie, o fată şi un băiat, de 15 şi, respectiv, 14 ani, s-au aruncat în gol de pe un bloc din Chişinău. Oamenii legii cercetează într-un dosar penal care sînt motivele care i-au împins pe cei doi la suicid.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?