X 
Arşiţa stiri: 199
Jocurile Olimpice stiri: 166
Transnistria stiri: 1415

PL a declarat război PLDM – declarație

5 apr. 2013,, 17:25   Politică
10241 3
Foto: europalibera.org
Analistul politic Anatol Țăranu consideră rațional refuzul liberal-democraților de a vota pentru numirea lui Valeriu Munteanu în calitate de președinte al Comisiei juridice, numiri și imunități. Solicitat de NOI.md să comenteze acest comportament, analistul a spus că aceasta este reacția firească a unui partid care este în război cu alt partid, citează NOI.md.

„Dacă ai declarat război cuiva, de ce încerci să obții de la el votul? Este lipsit de sens. Atunci cînd dorești să obții ceva, trebuie să ai și comportamentul politic respectiv. De aceea, bocetul liberalilor este lipsit de logică”, a spus Anatol Țăranu.

Anatol Țăranu susține că, în ultima perioadă, atît liderul PL, cît și alți reprezentanți ai partidului, supun unor atacuri continue liberal-democrații, pe care îi acuză de corupție, destrămarea AIE etc. Astfel, PLDM reacționează la fel prin faptul că se opune înaintării lui Munteanu la funcția de președinte al Comisiei juridice, numiri și imunități.

Relatăm că proiectului privind numirea lui Munteanu în calitate de președinte al Comisiei juridice, numiri și imunități a fost amînat la solicitarea PLDM. În replică, Liderul PL a solicitat democraților să nu-i impună să facă barter.

Anterior, președintele fracțiunii parlamentare a PLDM, Valeriu Streleț, a spus că urmează să fie evaluate o serie de circumstanțe de ordin politic, iar ulterior se va lua o decizie.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав