Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 505

Transportatorii: Și beneficiarii de înlesniri trebuie să-și apere drepturile

1 apr. 2013,, 14:09   Societate
2568 0
Foto : noi.md
Începînd de astăzi, transportatorii refuză să transporte gratuit beneficiarii de înlesniri. Uniunea Transportatorilor și Drumarilor (UTD) face trimitere la indemnizațiile mici, care nu acoperă cheltuielile, precum și la lipsa unor reglementări specifice, care să stabilească în baza căror documente ar trebui acordate scutirile.

Directorul executiv al UTD, Eugen Dațco, a comunicat pentru NOI.md că astfel ei doresc să obțină de la autorități elaborarea unui mecanism special de acordare a înlesnirilor.

"Gările auto, deja mai mult de un an, nu emit bilete pentru beneficiarii de înlesniri, întrucît lipsesc reglementările corespunzătoare", a spus Dațco.

Transportatorii afirmă că au trecut doi ani de cînd încearcă să rezolve această problemă, dar fără succes. Iar acum îi îndeamnă pe beneficiari să își unească forțele în lupta pentru drepturile sale. "Noi nu mai putem să-i transportăm. Și vrem ca la soluționarea acestei probleme să se alăture și cei cărora li se cuvin aceste înlesniri", a spus el.

În prezent, de dreptul la transport gratuit și privilegiat beneficiază șapte categorii de cetățeni.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?