X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Robin Page, şeful departamentului de design interior de la Bentley pleacă la Volvo

14 mar. 2013,, 15:30   Ştiri Auto
1752 0

Foto: Robin Page

Robin Page, şeful departamentului de design interior de la Bentley părăseşte marca britanică pentru a se alătura suedezilor de la Volvo. Page a creat interioare luxoase pentru modele ca Bentley Mulsanne sau Continental.

Volvo a reuşit să atragă în echipa sa de design un om important.Este vorba de Robin Page, cel care a fost până acum şeful departamentul de design interior la Bentley. Page a fost responsabil cu designul interior pentru modele ca Bentley Mulsanne sau Continental. El părăseşte marca britanică de lux pentru a prelua funcţia de director al departamentului design interior la Volvo.

"M-am alăturat echipei Volvo într-un moment excelent. Designul contribuie enorm la identitatea mărcii suedeze, iar misiunea mea este să duc designul interior la un nou nivel în ceea ce priveşte luxul", a spus Robin Page. Primul model ce va avea un interior gândit şi desenat de Page va fi noul Volvo XC90 ce va fi lansat la finalul anului viitor.

Robin Page este englez, are 41 de ani şi a lucrat pentru Bentley în ultimii 12 ani. Cariera sa a început ca ucenic la Jaguar, dar a trecut apoi şi pe la mărci ca Rolls-Royce sau Bugatti. Numirea sa la Volvo coincide cu planurile producătorului suedez de automobile de a concura puternic cele trei mărci premium din Germania. Page are în palmares cele mai somptuoase interioare create vreodatî în automobile de serie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?