Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

Lupu răspunde la apelul lui Filat: Nu voi demisiona

5 mar. 2013,, 13:33   Politică
5273 1
Foto: noi.md
Prim-ministrul Vladimir Filat susține că președintele Parlamentului, Marian Lupu, trebuie să se țină de cuvînt și să-și dea demisia. Despre acesta a declarat premierul după ce Parlamentul a votat cu 54 de voturi acordarea votului de neîncredere Guvernului, relatează NOI.md

“Dacă revenim la varianta zero, toți cei care sînt în funcție trebuie să-și dea demisia. Aș vrea ca domnul Lupu să răspundă la asta. El pleacă în demisie? Coboară din prezidiu în sala Parlamentului așa cum a spus?” a răspuns Filat.

În replică, președintele Parlamentului a declarat că el nu este obligat să-și prezinte demisia, din moment ce nici prim-ministrul Vladimir Filat nu a făcut-o.

“Eu reiterez poziția PDM făcută anterior: demisia benevolă a prim-ministrului, urmată de demisia mea. Vocea mea nu a fost auzită. Rămîne să vedem ce facem în continuare”, a spus Lupu.

Anterior, PDM i-a solicitat lui Filat să-și dea demisia de onoare. În caz contrar, PDM va vota pentru demisia Guvernului, lucru care avut loc în ședința de azi a Parlamentului.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?