Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

MWC 2013: Xperia Tablet Z, tabletă premium de la Sony

26 feb. 2013,, 17:22   Ştiinţă şi IT
4713 0
Foto : creep.ru
În cadrul Mobile World Congress 2013 (MWC 2013), care şi-a deschis porţile azi la Barcelona, Sony a lansat noua Xperia Tablet Z, care acopaniază celălalt produs premium al gamei mobile Xperia, smartphone-ul Xperia Z.

După ce a lipsit de pe piaţă în primi doi ani de la apariţia tabletelor Android cu un produs propriu, Sony apasă tare acceleraţia şi vine cu Xperia Tablet Z, care se laudă cu matriale premium, este foarte subţire şi uşoară, avînd doar 6,9mm şi 495 de grame. Este rezistentă la apă şi praf şi este prima tabletă care încorporează noul procesor quad core Qualcomm Snapdragon S4 Pro. Display-ul HD WUXGA de 10,1 inci este completat de procesorul de imagine Mobile BRAVIA Engine 2.

Bineînţeles că tableta exploatează expertiza Sony în dezvoltarea camerelor foto, avînd o cameră de 8MP cu senzor „Exmor R pentru telefoane mobile”, precum şi o cameră frontală HD de 2 MP. În ceea ce priveşte tehnologiile audio, Tablet Z integrează tehnologia S-Force Front Surround 3D, modul Clear Audio+ şi două boxe încorporate cu 4 difuzoare în dreapta şi stînga.

Xperia Tablet Z include modul Battery STAMINA, cu tehnologia unică Sony de management al consumului de baterie. Varianta WiFi oferă un spaţiu de stocare de pînă la 64GB şi opţiunea unui card microSD. Vine totodată şi cu funcţiile One-Touch de la Sony (denumirea Sony pentru NFC), care le permite utilizatorilor să transfere conţinut de pe tableta HD pe televizor, la boxe sau pe smartphone, printr-o atingere între device-uri.

Funcţia Universal IR Remote le permite utilizatorilor să controleze televizorul sau alte device-uri Sony – precum şi produse de la alţi producători – direct de pe tabletă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?