Transnistria stiri: 1448
Preşedintele stiri: 4073

Chirtoacă cere funcționarilor să-și sancționeze subalternii

4 feb. 2013,, 13:00   Societate
2426 0
Foto : noi.md
Subiectul evacuării deșeurilor a fost abordat și în ședința de astăzi a primăriei capitalei. Primarul general Dorin Chirtoacă spune că sînt schimbări spre bine, însă mai trebuie de lucrat, și cere funcționarilor responsabili de aceste domenii să sancționeze subalternii.

Responsabilii spun că, pentru a schimba lucrurile, au modificat graficul de lucru, astfel că ziua de sîmbătă este lucrătoare, iar cea de duminică – parțial lucrătoare. Funcționarii de la primărie spun că, acum, platourile de colectare a gunoiului care se află în gestiunea întreprinderilor municipale sînt curate și că probleme rămîn pe platourile care sînt în gestiunea unor agenți economici.

„50 de procente din transport lucrează duminica și de serviciu iese un vicedirector”, a declarat directorul întreprinderii municipale „Autosalubritate”, Tudor Manev.

La rîndul său, primarul general Dorin Chirtoacă a solicitat funcționarilor să aplice sancțiuni celor care nu au grijă să evacueze gunoiul.

„Sancționați și pedepsiți responsabilii conform codului de contravenție. Nu vreau să declanșez vînătoare pe acest subiect, dar se cere. E sarcina dumneavoastră să-i pedepsiți pe subalterni. Trebuie să fie ordine la platourile gestionate de SEL-uri. Este responsabilitatea noastră. Trei mustrări și, respectiv, afară. Dacă lucrurile nu se vor schimba, sancțiunile vor merge mai sus”, a spus Chirtoacă.
În capitală sînt peste 680 de platouri de colectare a gunoiului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?