X 
Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

Expoziţia ”Fabricat în Moldova 2013”, desfăşurată la Moldexpo

2 feb. 2013,, 14:00   Societate
7284 0
Foto: moldpres.md
Cea de-a XII-a ediţie a Expoziţiei naţionale ”Fabricat în Moldova” s-a desfăşurat la Chişinău la Centrul Internaţional de Expoziţii ”Moldexpo”.

Întreprinderi din industria alimentară, ramura vitivinicolă, industria mobilei şi industria uşoară, producători de utilaje, instituții de cercetări ştiinţifice, instituţii financiare, meşteri populari, toți au ținut să prezinte vizitatorilor produsele, serviciile și ofertele în cadrul acestei expoziții. În total, circa 300 de agenţi economici au participat la expoziţia ”Fabricat în Moldova 2013”.

Potrivit organizatorilor acestei expoziții, obiectivul de bază l-a constituit sporirea potenţialului industrial şi tehnologic al întreprinderilor, dezvoltarea businessului, comerţului şi infrastructurii pieţei, contribuirea la realizarea cu succes a Programului ”Integrare Europeană: Libertate. Democraţie. Bunăstare” pentru perioada 2011-2014.

De specificat, că expoziția a avut şi un divers program de afaceri. Este vorba despre 15 mese rotunde, seminare, prezentări, în cadrul cărora au fost abordate teme cu referire la sporirea competitivităţii mărfurilor, inclusiv, prin acţiuni de creştere a eficienţei energetice, atragerea investiţiilor, la impactul Acordului de Liber Schimb Aprofundat şi Comprehensiv cu UE asupra producătorilor autohtoni, creditarea micului business etc.

Expoziţia a fost vizitată de delegaţii ale oamenilor de afaceri şi Camerelor de Comerţ din Belarus, Rusia, Ucraina, România, Turcia, Bulgaria, Germania.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?