Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Mihai Ghimpu explică motivele “răbufnirilor sale”

31 ian. 2013,, 10:05   Politică
10041 14
Foto: wordpress.com
Liderul liberal Mihai Ghimpu îşi cere scuze pentru tonul vocii sale din timpul unei emisiunii de luni seara şi recunoaşte, că nu a procedat corect. Liderul PL, susţine că cauza tonului său ar fi faptul că a fost învinuit pe nedrept, că nu a luat măsuri prompte după incidentul de la Pădurea Domnească.

“Poate nu am procedat corect, ce ţine de informarea opiniei publice, dar discuţii pe interior au avut loc. Cu toate eforturile mele, tăcerile pe alocuri, situaţia din Alianţă a ajuns să fie una delicată, iar eu învinuit pe nedreptate şi aceasta se întîmplă nu pentru prima dată. Iată, şi motivul răbufnirilor mele, devenind mai impulsiv, decît sînt în realitate”, susţine Ghimpu.

Liderul PL a adus ca examplu şi un citat, care spune că “Cine îşi stăpîneşte gura, îşi păstrează viaţa”.
Totodată, Mihai Ghimpu se întreabă, ce se va întîmpla cu toate neregulile, care au loc în ţară, dacă fiecare o să continue să tacă, deşi, vede unele lucruri.

“Ce facem cu demagogia, cu manipulările, cu minciuna, cu corupţia de la Banca de Economii, care a oferit credite nerambursabile de miliarde de lei. Ce facem cu unii nesimţiţi ai acestor instituţii, care îşi cumpără maşini de 150 mii euro, fiind doar nişte şefuleţi cu un salariu doar de cîteva mii? Ce facem cu acest “tătuc “, care tolerează sau, poate, stimulează aceste fărădelegi? Ce facem cu cei din organele de drept care, ori că sînt orbi, surzi şi muţi, ori se tem de măciuca-peniţă a lui LUAŢI-DAŢI ? Eu zic că lucrurile nu mai pot continua aşa, nu mai pot fi tolerate, altfel unde-i schimbarea?”


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?