Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

După ce în Paciu s-a tras cu arma, participanții au continuat vînătoarea – declarație

28 ian. 2013,, 17:06   Politică
11822 9
Foto: noi.md
După ce Sorin Paciu a fost împușcat, vînătoarea din 23 decembrie de la Pădurea Domnească şi-a continuat mersul firesc. Cel puțin așa susține membrul comisiei de anchetă care investighează decesul lui Sorin Paciu, Alexandr Petcov, relatează Noi.md. Deputatul a ezitat să spună mai multe detalii, însă a specificat că și rapoartele primite din partea unor participanți la vînătoare denotă acest lucru. “Domnul Irimciuc directorul Rezervației Pădurea Domnească, subscrie în răspunsul său, că Paciu fiind în spital, restul lumii a participat la dezmembrarea mistreților vînați. Eu am primit cîteva telefoane prin intermediul liniei fierbinţi, dar și alți colegi, care ne-au confirmat chiar cine și cînd i-a telefonat pe reprezentanții conducerii statului și i-a anunțat despre incident”, ‒ a spus Petcov.

Totodată, deputatul a spus că participanții la vînătoare au fost duși la locul unde a avut incidentul și au participat la reconstituirea întregii acţiuni. “Persoanele antrenate în acea vînătoare au mai fost reunite la reconstituiri, ca să spună exact cine și unde a stat și cum a tras. Nu sînt în drept să dau publicității această informație, eu cred că am spus destule ca să înțelegeți că sînt tăinuite careva informații din evenimentul, care a zguduit întreaga societate”, ‒ a spus Petcov.

Tot astăzi comisia de anchetă a decis ca unele persoane implicate în incidentul de la Pădurea Domnească trebuie să fie suspendate din funcție pe durata anchetei. Astfel printre aceștia se numără șeful Curții de Apel Ion Pleșca, viceministrul Sănătății Gheorghe Țurcan, care potrivit comisiei ar fi știut despre incident înainte de 6 ianuarie, dar și directorul Î.S. Registru Sergiu Răileanu.

Astăzi comisia a examinat toate răspunsurile participanților la vînătoare, în baza întrebărilor înaintate.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?