Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Cine dezinformează populația din numele lui Filat?

28 ian. 2013,, 11:56   Politică
5394 7
Foto: luchianiuc.com
Mai multe persoane neidentificate au demarat o amplă campanie de dezinformare a populaţiei, prin intermediul unor foi volante care au apărut în lădiţele poştale ale mai multor locuitori ai capitalei. Cel puțin așa susține Serviciul de presă al Guvernului, care menționează că foile reprezintă un apel fals către cetăţeni, atribuit Prim-ministrului Vlad Filat, informează NOI.md. Foile volante conțin o adresare din partea premierului în care este indicată datoria externă a Republicii Moldova față de donatorii externi, iar potrivit mesajului datoria ar fi atins cota de peste 5 miliarde de dolari. În mesaj este specificat, că reieșind din această sumă, fiecare cetățean este dator europenilor și americanilor cu cîte 1760 de dolari americani.

“Guvernul Republicii Moldova condamnă astfel de acţiuni, care nu au nimic în comun cu regulile democratice caracteristice unui stat de drept. Avem de a face cu o campanie cinică de manipulare a opiniei publice şi facem apel către cetăţeni să nu se lase dezinformaţi de acei care stau în spatele respectivei acţiuni”, se menționează în comunicatul Guvernului.

Totodată, sursa citată a menționat că prim-ministrul a sesizat deja organele responsabile, care urmează să efectueze investigaţiile de rigoare pentru depistarea şi sancţionarea regizorilor acestei campanii murdare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?