X 
Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

A început vînătoarea telefonică în AIE

25 ian. 2013,, 10:49   Politică
21436 16
Foto: jurnal.md
Președintele Parlamentului, Marian Lupu, a declarat că telefoanele politicienilor din AIE sînt ascultate, iar comanda a fost la indicația prim-ministrului Vladimir Filat. Declarația a fost făcută în cadrul unei emisiuni de la Euro TV.

“Recent, în cadrul unei emisiuni televizate, cineva din PLDM a scăpat o asemenea frază: învinuirea lui Ghimpu. Ghimpu știa în seara zilei de 23 despre cele întîmplate în Pădurea Domneasca. Dar colegii mei mi-au spus că în pauză, cînd nu filmau camerele, a mai adăugat: ”Noi avem imprimări ale unor discuții telefonice”. Vă imaginați la ce se ajunge. Să admitem că într-adevăr ceva este acolo, asta înseamnă că se fac interceptări telefonice, lucru pentru care cel care le face trebuie să răspundă”, a specificat Lupu.

Totodată, Marian Lupu a precizat că, zilele trecute, a primit informații de la cineva din sistemul polițienesc că a fost dată comanda ca să se găsească dovezi compromițătoare împotriva mai multor politicieni. “Zilele trecute, oameni din sistemul polițienesc, din sistemul Ministerului de Interne m-au informat că a fost dată comanda de sus, de la nivel de conducere a Guvernului, să se facă totul: să se rîme, să se sape, să se încerce să găsească materiale compromițătoare împotriva nu doar a unei persoane, ci a mai multor colegi din Alianță. Daca nu le găsesc, sa le fabrice, să le inventeze. Eu gîndesc că, în timpul cel mai apropiat, noi vom fi martorii unor astfel de cazuri”, a conchis Marian Lupu.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?