​Cum pot fi dosiți banii. Cele mai bune idei pentru ascunzători

​Cum pot fi dosiți banii. Cele mai bune idei pentru ascunzători

De multe ori ne facem griji despre alegerea unui loc potrivit pentru păstrarea economiilor noastre.

Unele economii sînt ascunse sub saltele, în dulapuri ori sub covoare. Dar puțini oameni știu că acest lucru nu este cel mai sigur loc de păstrare a banilor. Astfel, articolul de față vă oferă unele idei de tăinuire sigură a banilor. 

În pieptene:

Acest truc va fi un avantaj dacă sînteți amator de călătorii. E suficient doar să luați un pieptene pe bază de cauciuc moale și veți vedea că sub el este suficient loc pentru păstrarea unor bancnote.

În centura pentru pantaloni:
Designul centurilor este foarte divers, astfel încît înainte de o călătorie lungă merită să căutați în dulap pentru a găsi accesoriul potrivit. Unele centuri au suficient spațiu pentru a fi folosit în scopul de dosire a banilor.

În boxa CD:
Progresul științific a ajuns la punctul în care puțini oameni folosesc boxa CD a calculatorului. Deci puteți stoca în siguranță bancnotele în unitatea încorporată a laptopului.

În corniză
Pentru a face o ascunzătoare în acest loc, este suficient să fie scos capacul decorativ de la marginea cornizei. Este puțin probabil ca răufăcătorii să urce să caute acolo bani.

 

În ușă
E greu de crezut, dar o ușă poate fi transformată în una multifuncțională ascunzînd în ea bani! Acest ascunziș este aproape imposibil de ghicit. De asemenea, un loc minunat de dosire a economiilor poate fi și rama ușii.

Sub plintă
Pur și simplu scoateți capacul lateral al plintei și veți vedea că acolo există suficient spațiu pentru păstrarea banilor.

În perete

Un loc sigur pentru tainiță poate fi chiar peretele. Pentru crearea unui miniseif, este necesar mai mult efort, însă rezultatul este pe măsură!

De menționat că de obicei hoții caută bani în frigidere, coșuri de gunoi, ceainice, farfurii, aragazuri, cisterne, buzunarele hainelor, cărți, saltele și covoare, perne și cutii de la lenjeria de corp sau de la pantofi.

Păstrați-vă economiile în locuri sigure!


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load