X 
Arşiţa stiri: 181
Jocurile Olimpice stiri: 141
Transnistria stiri: 1455

Următorul model de iPhone: Cum va arăta și prin ce va uimi

5 mai. 19:00   Externe
4441 0

După peste un deceniu de explorare a acestei idei, Apple intra pe piața telefoanelor pliabile.

Pasul ar putea fi făcut în anul 2026, spun specialiștii. De altfel, mai multe speculații recente arată că un IPad ar fi în dezvoltare.

Echipa de design Apple și-ar fi propus obiective ambițioase pentru intrarea pe această nișă. Potrivit experților, piața specializată a dispozitivelor mobile pliabile ar fi deja aglomerată.

Echipa de dezvoltare de la Apple ar fi conceput deja planul pentru morelul pliant de iPhone. Acesta ar avea un ecran de înaltă rezoluție rezistent, notează Noi.md cu referire la evz.ro.

Raportele din acest an indică faptul că gigantul tehnologic ar fi contactat deja cel puțin un producător de componente din Asia. Astfel, Apple ar face pașii necesari pentru a obține piese pentru două dimensiuni ale iPhone Flip, deși nu există planuri pentru producția în masă a dispozitivului în 2024 sau 2025.


Conform surselor, Apple consideră că un iPad pliabil reprezintă o provocare, dată fiind scăderea vînzărilor de iPhone. Înainte de a concura cu ceilalți jucători de pe piață, gigantul ar urmări creșterea interesului clienților pentru noile sale design-uri.

1
2
0
2
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав