X 
Arşiţa stiri: 169
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1412

Apple a anunţat noile iPad Air şi iPad Pro

9 mai. 06:00   Ştiinţă şi IT
2175 0

Apple a anunţat noile iPad Air şi iPad Pro. „Aceasta este cea mai importantă zi pentru iPad de la lansarea sa”, a declarat Tim Cook, directorul general al Apple, într-un scurt videoclip postat pe site-ul companiei.

Noile modele de iPad sînt primele pe care Apple le lansează din octombrie 2022, marcînd cea mai lungă perioadă între actualizări de la lansarea dispozitivului în 2011, transmite alephnews.ro

iPad Pro, cea mai scumpă şi mai avansată tabletă Apple, va fi disponibilă în două dimensiuni, un model de 11 inchi şi unul de 13 inchi, a precizat Apple. Compania a numit produsul cel mai subţire produs vreodată, avînd o grosime de 5,1 milimetri.

Modelul mai mic de iPad Pro începe la 999 de dolari, iar modelul mai mare de 13 inci începe la 1.299 de dolari cu 256 GB de stocare, o uşoară creştere de preţ faţă de predecesorul său.

iPad Pro se va potrivi într-o nouă carcasă pe care Apple o numeşte Magic Keyboard, care este realizată din aluminiu şi care asociază tableta cu o tastatură şi un trackpad. Apple a declarat că utilizarea carcasei va face ca utilizarea unui iPad Pro să fie similară cu experienţa unui laptop.

2
0
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав