AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 464 358  Au ieșit 376 787​  Au rămas 86 251     Mai multe detalii
Eurovision stiri: 400
Transnistria stiri: 906
Criza energetică stiri: 729

Un tată i-a făcut fiului său o mașină de lux din lemn în 68 de zile

17 ian. 21:00   Război în Ucraina
2122 0

Maşina despre care se zvoneşte că ar fi cea mai scumpă din lume, noul Rolls-Royce Boat Tail, a fost reprodusă în lemn. Copia, cît de cît asemănătoare, a fost creată de un tată iscusit pentru fiul său mic timp de 68 de zile.

Ca şi alte proiecte deja realizate de bărbat, creaţia sa se poate mişca datorită unui mic motor electric şi se poate opri cu ajutorul unui simplu sistem de frînare. Dimensiunile sale exacte sînt necunoscute, însă chiar şi adulţi pot încăpea la bord, tranmite autoblog.md.

Autorul, ca și în cazul celorlalte creații ale sale, a încercat să copieze toate trăsăturile caracteristice ale mașinii originale – de la caroserie pînă la forma blocurilor optice. Printre altele, Rolls-Royce-ul din lemn are a fost dotat atît cu o statuetă „Spirit of Ecstasy”, cît și cu portiere care se deschid contra direcţiei de mişcare.

Aproape întreaga mașină este realizată din lemn, inclusiv jantele și scaunele. Are de asemenea două compartimente în spatele caroseriei, care se deschid automat, concepute pentru a depozita un set de picnic, ca în adevăratul Boat Tail.

În context, mai aflaţi că al doilea Rolls-Royce Boat Tail va fi dezvăluit la ediţia din acest an a Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2022 (20-22 mai).

2

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce este familia?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав