COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un ofițer britanic a fost scos pe viață din Poliție. Care e motivul

Un ofițer britanic a fost scos pe viață din Poliție. Care e motivul

Probleme pentru un ofițer britanic, după ce a mîncat șapte porții de mic dejun fără să aibă acest drept. Recidivist, bărbatul a fost exclus pe viață din Poliție, informează Daily Mail.

Jamie Larman lua masa la un centru de instruire din apropiere de Reading, Berkshire, deși știa că nu are voie să facă acest lucru. Ofițerii și personalul din cadrul unității se pot înscrie pentru a mînca gratis la cantină, dacă locuiesc la mai mult de 20 de mile distanță de bază. Jamie Larman nu îndeplinea această condiție.

La audieri, fostul ofițer a afirmat că a luat masa pentru că își dorea să se împrietenească mai bine cu noii săi colegi. Jamie Larman a fost angajat în Poliție în mai 2019, iar din luna ianuarie a acestui an primise un alt post. Bărbatul a fost concediat după două săptămîni, cînd s-a descoperit că fusese de șapte ori la masă, la micul dejun, fără să aibă acest drept. Documentele au arătat că fostul ofițer a primit un avertisment anul trecut, cînd a fost prins că a luat mîncare înaintea unui antrenament.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load