COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 828 466  INFECTAȚI  316 529(+1115)   TRATAȚI 296 577     DECESE 7241 (+35)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2947
Puterea stiri: 6861

Un furnizor american a blocat Facebook și Twitter din cauza blocării conturilor lui Trump

12 ian. 07:58   În lume
1921 0

Furnizorul de servicii Internet Your T1 WiFi, care furnizează servicii în statele americane Idaho și Washington, a blocat pentru clienții săi rețele sociale Facebook și Twitter. Despre acest lucru a anunțat canalul TV KREM.

Motivul pentru aceasta a fost blocarea pe aceste platforme a conturilor președintelui american Donald Trump. Compania a trimis clienților săi scrisori prin care a acuzat rețelele sociale de cenzurarea informațiilor, transmite lenta.ru.

Furnizorul de internet a explicat că ar fi primit de la clienți un număr mare de plîngeri cu privire la acțiunile site-urilor și cu solicitarea de a "proteja copiii de acest lucru", ca urmare s-a decis de a merge în întîmpinare și de a bloca site-urile. În același timp, revenirea la acces va fi posibilă imediat după solicitarea corespunzătoare către furnizor.

Directorul Your T1 WIFI Brett Fink a spus canalului TV că rețelele sociale vor fi blocate numai pentru acei utilizatori care vor cere acest lucru.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽