X 
Arşiţa stiri: 186
Jocurile Olimpice stiri: 145
Transnistria stiri: 1457

Un camion cu 40 de oameni în remorcă a fost reținut la frontiera dintre Ucraina și Moldova

14 iun. 14:45   Externe
4540 0

Un camionst reținut în apropierea graniței cu Republica Moldova, în regiunea ucraineană Odesa.

În locul cerealelor, în remorcă se aflau 40 de bărbați.

Despre aceasta relatează RBC-Ucraina cu referire la reprezentantul Serviciului de stat al frontierei de stat al Ucrainei, Andrei Demcenko.

În seara zilei de 13 iunie, în regiunea Odesa, polițiștii de frontieră au oprit un TIR. Cu toate acestea, s-a dovedit că în loc de cereale în remorca camionului se aflau 41 de "pasageri". Aceștia sînt bărbați din 12 regiuni ale Ucrainei.

"Acest vehicul a fost oprit la cîțiva kilometri de frontieră. În viitor, acest grup, cel mai probabil, ar fi putut fi împărțit în grupuri mai mici, sau organizatorii criminali au gîndit o altă modalitate de a-i trece peste graniță în direcția Moldovei", - a declarat purtătorul de cuvînt al SSFU.


Contravenienții au fost documentați conform legislației administrative. Doi figuranți, implicați în organizarea traficului ilegal, poartă răspundere penală.

După cum s-a menționat în cadrul serviciului de frontieră, acesta este un nou anti-record în ceea ce privește numărul de infractori care au încercat să treacă ilegal frontiera.

În timpul legii marțiale din Ucraina, bărbaților de vîrstă de recrutare le este interzis să meargă în străinătate. Doar anumite categorii de bărbați au voie să părăsească țara.

Cu toate acestea, ucrainenii încalcă adesea legea pentru a părăsi ilegal Ucraina. De asemenea, în ultima vreme au existat mai multe cazuri cînd bărbații au încercat să treacă granița peste rîul Tisa. Adesea, astfel de încercări au un sfîrșit tragic.

0
2
0
3
10

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumul republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав