Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4053

Un bărbat și-a scos la plimbare, în parc, cei 20 de șerpi

20 iun. 2023,, 05:00   Externe
6963 0

Un bărbat dintr-un oraș scoțian care și-a scos la plimbare în parc cei 20 de șerpi, animalele lui de companie, a provocat o imensă controversă în comunitate.

În timp ce o parte din oameni se arată revoltați, alții spun că proprietarul reptilelor are și el exact aceleași drepturi ca și propietarii de cîini să-și scoată animalele la aer curat, transmite digi24

Pe grupul „Friends of Barshaw Park” mai multe persoane au scris că un bărbat își aduce șerpii în parcul respectiv, amplasat în orașul Paisley, și îi lasă să se încălzească la soare, potrivit Herals Scotland.

„S-a raportat că, recent, 20 de șerpi au fost aduși în parc de către persoana respectivă. Consiliul Renfrewshire ne-a spus că nimeni nu are permisiunea să aducă șerpi în Barshaw Park. Poliția cere ca, dacă vedeți pe cineva în parc cu șerpi, să nu vă apropiați de persoana respectivă, ci să sunați la poliție, la 101”, se spune în textul unei postări.

Membrii grupului au păreri împărțite. În timp ce unii sînt de partea bărbatului și spun că are și el dreptul să-și aducă animalele de companie la plimbare, alții cred că șerpii nu au ce să caute în parc.. „L-am văzut pe acest tip în parc în ultimii doi ani. Este o persoană drăguță, foarte prietenoasă. Șerpii lui sînt liniștiți și i-am luat în mînă de mai multe ori”, a scris un utilizator.

1
0
0
0
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?