X 
Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4060

Un șarpe lung a început să se plimbe liniștit într-un vagon de tren plin cu călători

27 iul. 2023,, 00:00   Externe
3768 0

Un șarpe lung de un metru și jumătate a provocat o panică de nedescris într-un tren de călători din Marea Britanie.

Reptila a ieșit dintr-un coș de gunoi și a început să se plimbă liniștită, în timp ce pasagerii alarmați au fugit spre alte vagoane. Compania feroviară care deține trenul a precizat ulterior că șarpele care a apărut în cursa spre Leeds este un șarpe de porumb, specie complet inofensivă. Cîțiva călători l-au filmat și fotografiat, iar imaginile au fost distribuite pe rețelele sociale, transmite Digi.

Șarpele, care a fost botezat Noodles, a fost preluat de angajații RPSCA (Societatea Regală de Prevenire a Cruzimii faţă de Animale), relatează BBC. Șerpii de porumb sînt originari din America de Nord și se numără printre animalele de companie exotice cele mai des întîlnite în Marea Britanie. Pînă acum nu s-a aflat cum a ajuns șarpele respectiv în tren.

Compania feroviară a spus că un conductor a fost alertat cu privire la prezența reptilei la mijlocul traseului. „Prioritatea lui a fost siguranța clienților noștri, dar și a șarpelui”, a spus un purtător de cuvînt al companiei. Megan Sykes, specialista în reptile de la RPSCA, a declarat:

„Șarpele este într-o stare foarte bună de sănătate, așa că, evident, el a fost îngrijit înainte de a fi pierdut sau abandonat. Este un șarpe drăguț, nu dă niciun semn de agresivitate. Cred că a fost el mai speriat de oamenii din tren decît invers”. Ea a mai spus că a aflat de la călători că șarpele a ieșit dintr-un coș de gunoi, iar „asta mă face să cred că a fost aruncat”.


Dacă proprietarii șarpelui nu iau legătura cu RPSCA în următoarele două săptămîni, Noodles va ajunge într-o altă familie.

4
2
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?