COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Trump s-a comparat din nou cu Abraham Lincoln

Trump s-a comparat din nou cu Abraham Lincoln

Actualul lider american, Donald Trump, s-a comparat din nou cu președintele american, Abraham Lincoln, spunînd se aseamănă prin atitudinea presei față de el. Despre acest lucru a anunțat RIA "Novosti".

"Se spune că Abraham Lincoln a avut cea mai rea presă. Eu spun că nu poate fi așa ceva, ca presa lui să fie mai rea decît a mea. Știrile false aveau o atitudine foarte proastă față de Lincoln. Poate că în cazul lui era adevărat, dar pot spune că în cazul meu acest lucru este un fals. Un fals total", a declarat Trump în timpul unui discurs în fața susținătorilor săi din Carolina de Nord, transmite lenta.ru.

La sfîrșitul lunii august, Trump, într-un discurs la Congresul Republicanilor, s-a comparat deja cu Lincoln. Potrivit șefului de la Casa Albă, el a făcut pentru populația de culoare a țării "mai mult decît orice președinte, începînd cu Abraham Lincoln".


Abraham Lincoln a fost primul președinte republican ales. În perioada conducerii sale a fost cîștigat Războiul Civil din America, precum și desfășurată campania de anulare a sclaviei.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load