Criza energetică stiri: 1530
Cutremure stiri: 275
Preşedintele stiri: 3383

Soţul reginei Elisabeta a II-a, chemat la politie să dea explicații

20 ian. 2019,, 17:45   Război în Ucraina
3151 0

Prinţul Philip, soţul reginei Elisabeta a II-a, a trebuit să dea explicaţii poliţiei după ce a condus fără centură de siguranţă la două zile după ce a scăpat teafăr dintr-un accident rutier, transmite duminică France Presse.

Poliţia s-a sesizat după ce ziarele au publicat fotografii făcute sîmbătă care îl arată pe prinţ, în vîrstă de 97 de ani, fără centură de siguranţă, la volanul unui nou Land Rover Freelander pe domeniul regal din Sandringham.

O purtătoare de cuvînt a poliţiei din Norfolk a declarat că poliţia are cunoştinţă de respectivele fotografii şi a precizat că ''au fost date sfaturi corespunzătoare conducătorului auto''.

"Este în concordanţă cu reacţia noastră standard cînd vedem imagini care arată acest tip de infracţiune", a explicat ea.

Prinţul a scăpat nevătămat, dar "şocat", potrivit unui martor, după accidentul rutier produs joi în apropiere de Sandringham, Norfolk (estul Angliei), unde Elisabeta şi Philip petrec o mare parte din iarnă.


Puternicul Land Rover Freelander pe care îl conducea prinţul s-a răsturnat după ce a ieşit de pe o alee de pe domeniul regal pentru a se angaja pe o şosea principală şi s-a ciocnit cu un automobil Kia.

În Kia se aflau două femei şi un copil de nouă luni care se afla în spate şi nu a fost rănit. Pasagera s-a ales cu o fractură de încheietură, iar şoferiţa a fost rănită uşor la un genunchi.

"Conform procedurii obişnuite în caz de coliziuni în care există răniţi, accidentul va face obiectul unei anchete şi vor fi luate toate măsurile corespunzătoare", a indicat vineri într-un comunicat poliţia din Norfolk.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În care categorie de vulnerabilitate ați fost plasat după înregistrarea pe compensatii.gov.com?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав