Criza energetică stiri: 1628
Cutremure stiri: 271

Regina Angliei a dormit în camera unei servitoare din cauza unei cerți

2 feb. 2019,, 21:01   Război în Ucraina
3451 0

Un moment senzațional din viața Reginei Angliei a fost dezvăluit de curând, la funeraliile lui Peggy Hoath, una dintre croitoresele majestății sale.

Peggy Hoath a fost angajată la casa regală în 1959 și a rămas fidelă locului de muncă până în ultima parte a vieții. Peggy Hoath a murit în decembrie, la vârsta de 89 de ani. Ea a avut o „rivalitate” cu May Prentice, altă croitoreasă angajată la casa regală. Cele două s-au luptat tot timpul să-i capteze atenția reginei. La un moment dat, între Peggy și May a izbucnit un scandal de proporții, iar regina a făcut un gest care a șocat pe toată lumea, a anunțat thesun.co.uk.

Cearta croitoreselor a făcut-o să schimbe dormitorul Într-o noapte, când regina se afla la Holyroodhouse, Edinburgh, reședința oficială în Scoția, între cele două croitorese legale a izbucnit scandalul.

Deranjată de zgomot, regina a ieșit în crucea nopții din propria cameră și s-a dus în zona rezervată servitorilor, culcându-se pe o canapea. Acolo ea simțea că are liniștea necesară ca să doarmă. „Peggy a avut o mare rivalitate cu altă croitoreasă, May Prentice. Ele mereu se luptau pentru atenția reginei și se certau. Ele săreau câteodată calul. Nimănui nu i-a venit să creadă când a văzut-o pe regină venind acolo în pijamalele de noapte șiu înfășurată cu o pătură. A spus doar: «Vreau doar să dorm un pic»”, a dezvăluit sursa care a povestit acest moment.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În care categorie de vulnerabilitate ați fost plasat după înregistrarea pe compensatii.gov.com?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав