X 
Incendii stiri: 557
Criza energetică stiri: 1664

Nepoata reginei Elizabeth a II-a s-a logodit

24 ian. 2018,, 03:30   Război în Ucraina
3694 0

O nouă nuntă regală va avea loc în Marea Britanie anul acesta după cea a prințului Harry cu Meghan Marlkle. Prințesa Eugenie, nepoata reginei Elizabeth a II-a și-a anunțat, luni, logodna cu iubitul ei, Jack Brooksbank, scrie BBC News.

Prințesa Eugenie urmează să se căsătorească cu prietenul ei Jack Brooksbank, a anunțat Palatul Buckingham. Nunta fiicei celei mici a ducelui și ducesei de York va avea nunta în toamnă la Capela St George de la Castelușl Windsor, același loc în care se va căsători și Harry cu Meghan Markle pe 19 mai.

Ducele și ducesa de York au transmis că fiica lor Eugenie și Brooksbank s-au logodit în Nicaragua la începutul acestui an.

Prințesa Eugenie, a opta în linia succesiunii la tron, s-a întâlnit cu viitorul ei soț în urmă cu mai mulți ani, într-o stațiune montană. Pe atunci, Brooksbank era managerul clubului Mahiki din Mayfair.

Un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a spus că bunicii prințesei Eugenie, Regina și Ducele de Edinburgh, au fost „foarte mulțumiți și doresc cuplului tot ce este mai bun”.


Atunci când a cerut-o în căsătorie, Brooksbank i-a oferit iubitei sale un unel de logodnă cu un safir roz-portocaliu foarte rar, original din Sri Lanka. Inelul prințesei Eugenie – care are safirul oval, înconjurat de diamante – este similar în formă și design cu inelul de logodnă al mamei sale, care avea un rubin roșu ca piatră centrală.

În vârstă de 27 de ani, Eugenie ea este a doua fiică a prințului Andrew, ducele de York, al doilea fiu al Reginei Elizabeth a II-a, fratele mai mic al prințului Charles.

După nuntă, Eugenie își va păstra titlul regal când se va căsători, dar va avea opțiunea de a-și lua nume de familie.

Într-o postare pe Twitter, Sarah Ferguson, ducesa de York, și-a felicitat fiica și pe logodnicul ei. „Îl iubim pe Jack și sunt foarte încântat să am un fiu, un frate și un prieten bun”, a scris ducesa. Într-o altă postare ea a scris că ”Eugenie este unul dintre cei mai buni oameni pe care îi cunosc și împreună vor fi o armonie pură”.

Primul ministru Theresa May a felicitat cuplul și a le-a transmis urări de bine.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий