X 

Rusia a dezmințit moartea comandantului Flotei Mării Negre

26 sep. 14:05   Război în Ucraina
3924 0

Comandantul Flotei ruse a Mării Negre, Viktor Sokolov, participă la o ședință a colegiului al Ministerului rus al Apărării, imagini de la întrunire au fost publicate de departamentul militar.

Înregistrarea video îl arată pe comandant participînd la ședință în regim de videoconferință.

Anterior, presa ucraineană și canalele Telegram au raportat că ofițeri de rang înalt, inclusiv comandantul flotei Viktor Sokolov, ar fi fost uciși în atacul asupra sediului central al Flotei Mării Negre.

Ministerul rus al Apărării a declarat, la 22 septembrie, că atacul cu rachete al Ucrainei asupra Sevastopolului a avariat clădirea istorică a sediului central al Flotei Mării Negre. Potrivit ministerului, sistemul rus de apărare aeriană a doborît cinci rachete. Un militar este dat dispărut.

În ajun, presa ucraineană, citînd Forțele ucrainene de operațiuni speciale, a anunțat că 34 de ofițeri, printre care și comandantul Flotei ruse a Mării Negre, Viktor Sokolov, au fost uciși și alte 105 persoane au fost rănite în urma lovirii asupra sediului central al Flotei ruse a Mării Negre.


Partea rusă nu a comentat datele părții ucrainene, care, după cum au remarcat unele mass-media, s-ar putea dovedi a fi o ficțiune informațională.22
0
0
2
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?